Grattis

Kennelns 15:e jaktchampion
Stort grattis till Cecilia Bording & Hinnareds Nolte som blivit Hinnareds 15:e jaktchampion.
Grattis

Kennelns 14:e jaktchampion
Till Gunilla Leweit vars Hinnared Ultra Sherlock erövrat jaktchampionat och därmed blivit Hinnarreds 14:e jaktchampion!
Grattis

Ett jättestort TACK!
Ett stort tack till våra valpköpare som år efter år hjälper oss att sprida guldglans över vårt kennelnamn.

 • Torbjörn Jonsson med Hinnareds X-man som blev Svensk Mästare i rapport
 • Britt-Marie Andersson som blev femma i samma tävling med Hinnareds Bonnie och som blivit Svensk Mästare två gånger tidigare
 • Retrieverjaktgänget som i vår frånvari reste upp till Norrland och återbördade "Bästa Uppfödarpriset" till Hinnareds Kennel
 • Ett särskilt tack till Gunilla Lewert som i höst, i rask takt bärgat tre elitettor och därmed blivit kennelns 14:e jaktchampion med sin fantastiskt duktiga Ultra Sherlock

 • Ett jättestort TACK!
  Till våra duktiga valpköpare som i vår frånvaro bärgade det åtråvärda priset "Bästa Uppfödare" vid Flatmästerskapet i Umeå 2011. Bra gjort alla ni som var där!

  De som "gjorde det" var:
  Malin Hilding
  "Gittan" Stegerud
  Veronica Hanson
  Gunilla Lefwert
  Janne Werner

  Kennelns 13:e jaktchampion
  Stort GRATTIS till Veronica och Japp som under hösten blev SJCh.

  Svensk Mästare i rapport
  Stort och många grattiskramar till Britt-Marie, Sixten och Bonnie som för andra gången blev Svensk Mästare i rapport.

  Grattis också till Torbjörn och X-men som blev femma i rapporthundsgruppen på SM.

  Stolt husse på Gotland
  I september tog Tom med Ulle och Zynnö varsitt förstapris på Gotland. Ulle tog provets enda etta i NKL och Zynnö provets enda etta i EKL. Zynnö blev därmed kennelns elfte jaktchampion.

  Vinnare av Bästa Uppfödare på Flatmästerskapet år 2007
  Vinnare av Bästa Uppfödare på Flatmästerskapet år 2007

  A-provssuccé för Malin och Enya i Danmark
  Vår Dubbla Flatmästare Malin Hilding har ju som bekant under det senaste året huvudsakligen fokuserat på att arrangera ett förstklassigt Flatmästerakap, och därför har den egna hundverksamheten fått stå tillbaka, men för ett en dryg vecka var det dags för Malin och Enya att göra jaktprovs comeback detta genom att starta i öppen klass på A-prov i Danska Ringsted. Det blev succe´ direkt med ett förstapris i debuten ! Hon blev därmed erbjuden en plats i Vinnarklass, som skulle arrangeras på samma egendom, Skjöldnäshold veckan därpå. Malin nappade på erbjudandet och infann sej till Vinnarprovet, vilket resulterade att ekipaget sopade banan med övriga deltagare, (inklusive oss själva) och vann provet med 1:a pris och Certifikat !!!!
  Ett Jättestort Grattis Från de mycket stolta uppfödarna
  Annika & Tom

  Malin och Enya i Danmark
  Malin och Enya i Danmark

  Tack alla aktiva
  Vi vill tacka och gratulera alla som varit aktiva under det gångna tävlingsåret. Vi är väldigt stolta över era framgångar och önskar er alla lycka till inför nästa säsong.

  Britt-Marie, Sixten och Bonnie
  Många Grattiskramar till Britt-Marie och Sixten som med flattiken SBCH Hinnareds Bonnie tog hem segern i rapport på Svenska Mästerskapet för brukshundar. En strålande insats som vi är mycket glada och stolta över.

  Britt-Marie och Bonnie
  Britt-Marie och Bonnie

  Veronica och Japp
  Stort GRATTIS till fina resultat under FM-07! Veronica och Japp som i elitklass gjorde en strålande insats och placerade sig som 2:a.

  Pål och Handy
  Ett stort grattis till en "greit prestation" Pål och Handy som blev kennelns första "äkta" Norska JaktChampion.

  Per och Älton-John
  Många stora grattiskramar till Per o Älton som i helgen (24-25/11) lyckades med bedriften att som första flat i Sverige ta cert på A-prov. Vi är oerhört stolta och glada.

  Per och Älton
  Per och Älton

  Janne och Zidane
  Tack också Janne och Zidane som missade lite i markeringsarbetet men som slutade på en hedrande 7:e plats och gav kenneln några värdefulla poäng i kampen om priset ”Bästa uppfödare”.

  Benny och Nogger
  Grattis också till Benny och Nogger som med stor tävlingsinstinkt och på ett övertygande sätt visat framfötterna i jaktsammanhang och blev 2:a i ökl.

  Annika och Nitro
  Att ”äpplet inte faller så långt” förstår man eftersom Annika och Nitro återigen kan titulera sig Flatmästare fast denna gången i veteranklass.

  Per och Älton-John
  Grattis till Per och Älton-John som blev 2:a på Flatklubbens första A-prov den 5 okt på Adamsberg.

  Annika och Lalla till vänster, Per och Älton-John till höger
  Annika och Lalla samt Per och Älton-John på Adamsberg

  Annika och ”Lalla”
  Detta utlystes som ett Nordiskt mästerskap och det var deltagare från våra grannländer Finland, Danmark och Norge. Att sedan vår egen lilla Åh´lala gick och vann och numera kan titulera sig ”Nordisk mästare” är vi givetvis mycket glada och stolta över. Dessutom blev hon veckan innan både Svensk och Norsk JCh och kennelns 11:e jaktchampion. Grattis Annika och ”Lalla”.

  Annika och Lalla
  Annika och Lalla